Слов’янський МЦЗ запрошує на навчання

Дата: 03.05.2024 11:16
Кількість переглядів: 9

Слов’янський міський центр зайнятості пропонує своїм клієнтам професійне навчання та підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості за 85 ліцензованими професіями та майже за 300 напрямами підвищення кваліфікації. 

Протягом 2023 року цією послугою скористалися 592 безробітні особи, 99,5 % з яких були працевлаштовані. Найбільшим попитом у пошукачів користувалися професії продавця, бухгалтера, кухаря, кондитера та пекаря. 

15 безробітних у минулому році отримали нову спеціальність у Центрах професійно-технічної освіти, а 262 особи підвищили свій SKILL, в тому числі на виробництві. 

Такий підхід надає можливість претендентам не тільки здобути актуальну на ринку праці професію, але і  вдосконалити свої знання, практичні уміння й навички. Отже, ефективність та результативність такого навчання 100 відсоткове, як і гарантоване працевлаштування! Чекаємо бажаючих!

Ознайомитись з орієнтовним графіком на травень 2024 року, за яким планується навчання безробітних у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна за посиланням
https://don.dcz.gov.ua/publikaciya/zaproshuyemo-na-profesiyne-navchannya-bezrobitnyh-u-travni-0

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора